Παράταση Υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων ΙΕΚ και ΣΕΚ

Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ενημερώνει ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης των αποφοίτων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) και Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Ε.Κ.) παρατείνεται έως τις 15/05/2020.

(Σημειώνεται ότι η τηλεφωνική εξυπηρέτηση στις τηλεφωνικές γραμμές 210.27.09.164, 210.27.09.165 και 210.27.09.172 καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες από τις 11:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ., θα ομαλοποιηθεί σταδιακά, μετά την άρση των μέτρων περιορισμού για την προστασία από τον κορωνοϊό)

Για την υποβολή αίτησης, παρακαλούμε, δείτε τον Οδηγό:
https://www.eoppep.gr/index.php/el/certification-exams/odigos_ypovolis_aitisis

καθώς και τις «Συχνές Ερωτήσεις»: https://www.eoppep.gr/index.php/el/certification-exams/iekexams-faq

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για την υποβολή της αίτησης καθώς και να υποβάλλουν τις ερωτήσεις – απορίες τους σχετικά με τη διαδικασία των εξετάσεων, μέσα από την ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ

Επίσης, το ΔΙΕΚ Μοναστηρίου σας γνωστοποιεί, ότι για τη διευκόλυνση των υποψηφίων που δεν έχουν ακόμα παραλάβει τη ΒΕΚ και με δεδομένη τη δυσκολία στις μετακινήσεις λόγω των μέτρων προστασίας έναντι του κορωνοϊού, είναι δυνατή η ηλεκτρονική αποστολή της ΒΕΚ μέσω e-mail. Παρακαλούνται λοιπόν οι απόφοιτοι που δεν έχουν παραλάβει τη ΒΕΚ τους, να επικοινωνήσουν άμεσα με το ΔΙΕΚ Μοναστηρίου για να δηλώσουν την ηλεκτρονική διεύθυνση στην οποία επιθυμούν να τους αποσταλεί η ΒΕΚ.