2ο Trophy Meet-up: “To E-commerce στην Καινοτομία των Τροφίμων”

———————————————————————-

Στις 18 Απριλίου το 2ο Trophy Meet-up για το 2024, στην Θεσσαλονίκη, με θέμα “To E-commerce στην Καινοτομία των Τροφίμων”

Το 2ο Trophy Meet-up για το 2024 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Απριλίου, στις 17.00, στο Perrotis College. Η εκδήλωση, που λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο του εγχειρήματος TrophyΤροφή του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά  που στόχο έχει να αναδείξει τις ευκαιρίες, τις τάσεις, τις βέλτιστες πρακτικές, καθώς και τις προοπτικές του κλάδου της αγροδιατροφής, σε συνεργασία με εταιρίες της αγοράς, ερευνητικούς φορείς και πανεπιστήμια.

Η δράση συνδιοργανώνεται από τον οργανισμό Νέα Γεωργία Νέα Γενιά, το Perrotis College και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, ενώ υποστηρίζεται από το Envolve Entrepreneurship. Ιδρυτικός Δωρητής του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Οι συμμετέχοντες, φοιτητές, ερευνητές και startups του 2ου Trophy Meet-up θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και panel συζήτησης από καθηγητές του Perrotis College και από εκπροσώπους επιχειρήσεων που αφορούν τις σύγχρονες προκλήσεις του E-commerce στον κλάδο της αγροδιατροφής, καθώς και επιτυχημένες εφαρμογές του E- commerce στην αγορά.  

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε ένα σύντομο εργαστήριο παραγωγής επιχειρηματικών ιδεών, με βάση τις θεματικές που θα συζητηθούν. Θα παρουσιάσουν τις ιδέες και τα project τους, ενώ θα έχουν και ευκαιρίες δικτύωσης. Μετά από ψηφοφορία, θα προκύψει η καλύτερη ομάδα-ιδέα, η οποία θα λάβει συμβουλευτική υποστήριξη για την ανάπτυξη της πρότασής της και θα διαγωνισθεί με τις ομάδες που θα ξεχωρίσουν στις επόμενες εκδηλώσεις για την ανάδειξη μιας νικήτριας ομάδας στο πλαίσιο των Trophy Tροφή για το 2024.

Τα Trophy Meet-ups, που διοργανώνονται φέτος για τρίτη χρονιά στο πλαίσιο του εγχειρήματος TrophyΤροφή, στοχεύουν στην ανάπτυξη του διαλόγου για την αγροδιατροφική καινοτομία και τεχνολογία στην Ελλάδα.  

Περισσότερες πληροφορίες για το 2ο Trophy Meet-up, το πρόγραμμα και την υποβολή της αίτησης συμμετοχής σας θα βρείτε εδω