Εκπαιδευτική Επίσκεψη της ειδικότητας “Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου- Φοροτεχνικού Γραφείου”

Με αφορμή την έκθεση LOGISTICS & TRANSPORTS THESSALONIKI EXPO  που διεξήχθη στην καρδιά της πόλης, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO της Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), από τις 11 έως τις 13 Απριλίου 2024, την Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη των σπουδαστών / σπουδαστριών του τμήματος «Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου-Φοροτεχνικού Γραφείου» (Β’ εξάμηνο).

Οι σπουδαστές συνομίλησαν με επικεφαλής διαφόρων εταιριών, ενημερώθηκαν από αυτούς σχετικά με το αντικείμενο αυτών των εταιριών, έκαναν διάφορες ερωτήσεις  και απαντήθηκαν από τους ιθύνοντες των εταιριών.

 Παρακολούθησαν ένα σεμινάριο για την συνεργασία των χωρών των Βαλκανίων με επίκεντρο την Θεσσαλονίκη για διάφορες μεταφορές από και προς το λιμάνι Θεσσαλονίκης κι άλλα λιμάνια, και γενικά περιηγήθηκαν σε διάφορα περίπτερα εκθετών.

Κύριος σκοπός της επίσκεψης ήταν οι σπουδαστές να έλθουν σε επαφή με επιχειρήσεις και επιχειρηματίες και να ανταλλάξουν απόψεις, μαζί τους. Να τους λυθούν απορίες και γενικά να γνωρίσουν τον επιχειρηματικό κόσμο. Ήταν μια εξαίρετη εμπειρία για όλους, καθώς διοργανώθηκε για πρώτη φορά ανάλογη επαγγελματική έκθεση στη Β. Ελλάδα.  

Υπεύθυνος Εκπαιδευτής: κ. Μήτρακας Πασχάλης.