Εκπαιδευτική Επίσκεψη για την ειδικότητα “Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης”.

Το τμήμα Τεχνικός Κομμωτικής τέχνης, του Γ΄ εξαμήνου  επισκέφτηκε την Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024  το κομμωτήριο του κ. Δημήτρη Πλατή (https://dimitrisplatis.com)

Η επίσκεψη ήταν γεμάτη γνώσεις, εμπειρίες, και μία φοβερή αλληλεπίδραση μεταξύ των εκπαιδευομένων και του κυρίου Δημήτρη Πλατή. Ο οικοδεσπότης μίλησε αρχικά για τη δομή της τρίχας, τη μελανίνη, το πώς χρωματίζεται και αποχρωματίζεται, για τον κύκλο του χρωμάτων, για εξουδετερώσεις μείξεις και γενικότερα για βασικές αρχές χρώματος αλλά και την φοβερή σημασία του σωστού consultation (συμβουλευτική).  

Στη συνέχεια μίλησε για την υπηρεσία της κερατίνης, πώς γίνεται, τι προσφέρει και τους μύθους γύρω από αυτήν υπηρεσία. Ο κύριος Πλατής μίλησε για τη φιλοσοφία του, τη διαφοροποίηση του σε σχέση με άλλα κομμωτήρια και έδωσε γενικά τροφή για σκέψεις στους εκπαιδευόμενους. Τέλος η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με επίδειξη ενός χτενίσματος από το styling menu του κομμωτηρίου.

 Οι εκπαιδευόμενοι με ενδιαφέρον, προσήλωση και υποδειγματική συμπεριφορά, παρακολούθησαν το σεμινάριο από τις 14:45-17:45. Ήταν μια  πραγματικά ενδιαφέρουσα επαγγελματική εμπειρία.

Υπεύθυνες Εκπαιδεύτριες:  κα. Δέσποινα Ιακωβίδου,  κα. Μάγδα Ιωακειμίδου