Την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024, οι σπουδαστές του Β’ Εξαμήνου της ειδικότητας “Στέλεχος Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών” επισκέφτηκαν το Διαιτολογικό γραφείο του διατροφολόγου Χωλόπουλου Νικόλαου, όπου τους έγινε μια παρουσίαση του προαπαιτούμενου εξοπλισμού για την ομαλή λειτουργία ενός διαιτολογικού χώρου.
Οι σπουδαστές παρακολούθησαν βασικές μεθόδους αξιολόγησης της ανθρωπομετρίας όπως μέτρηση με δερματοπτυχές, μέτρηση περιμέτρου μέσης, ανάλυση σύστασης σώματος, έχοντας επίσης τη δυνατότητα της εξοικείωσης των μέσων σερβιριζόμενων μερίδων με τη χρήση προπλασμάτων τροφίμων.
Υπεύθυνος Εκπαιδευτής: Χωλόπουλος Νικόλαος.